Onze docenten

anneke_s2 renee_s2 anny_s2
 Anneke Linssen
Ik ben woonachtig in Nederlands Zuid Limburg. Docente in het kunstonderwijs sinds 1983, de laatste jaren in Genk aan de Academie voor Beeldende Kunst en Media. Graag geef ik mijn kennis en inzichten door aan anderen. Mijn specialisaties zijn: kunstambacht boekbinden; decoratieve papiertechnieken; handgeschreven letters.
 Renée De Gent
Ik ben woonachtig in Deurne, nabij Antwerpen. Ik begon mijn opleiding boekbinden in Antwerpen. Mijn studies heb ik verder gezet in Genk aan de Academie Beeldende Kunst en Media. Van 1998 tot 2015 was ik leerkracht boekbinden aan verschillende scholen. Het lesgeven aan volwassenen die met vol enthousiasme het vak willen leren, schenkt me steeds voldoening.
 Anny van Dooren
Ik woon in het landelijke Achel, België. Mijn opleiding begon in Beverst-Bilzen. Via de Academie voor Beeldende Kunst en Media, workshops en zelfstudie heb ik mij vooral toegelegd op de conservering van boekbanden met de bedoeling het verleden een toekomst te geven. Met plezier geef ik de kennis, om boeken in te binden en te conserveren, door aan de mensen die het vak willen leren.