Op aanvraag

aar2

Cursus op aanvraag :

De data van het “Vrij Atelier” kunnen worden ingevuld met een zelf gekozen lesthema zoals bv.:

stijfselmarmerpapier, leder in-en oplegtechnieken, oude binding, buidelband, registerbinding, conserveringsband, band met zichtbaar naaisel, papierconservering, zelf je boek herstellen, papier handmatig aanvezelen, boekbanden bekleed met bijzondere bekledingsmaterialen zoals hout, kurk, steen of stof, enz.

De verschillende onderwerpen vereisen meer of mindere lesdagen.  Meer informatie hierover kan U bekomen na contact via email.

Cursus op verplaatsing :

U hebt met een aantal mensen een groepje gevormd dat geïnteresseerd is in boekbinden. U bent niet in de mogelijkheid om tot in Genk te komen. Maar, U heeft een plaats ter beschikking die als leslokaal kan dienen. Dan hebben wij voor U de oplossing : De AAR komt naar U toe ! Neem met ons contact op zodat we kunnen bespreken wat wij voor U kunnen betekenen !

of

U hebt met een aantal mensen een groepje gevormd dat geïnteresseerd is in boekbinden. U wenst in besloten kring een cursus te volgen naar eigen keuze. Wij kunnen U hierbij helpen. U komt met de groep naar Genk en De AAR richt uw keuzecursus in ! Neem met ons contact op, zodat we kunnen bespreken wat wij voor U kunnen betekenen !